LaserLens Day Clinic

Nga e hena ne te premte 09:00 - 20:00
E shtunë Mbyllur
E diel Mbyllur
Orë pune

Na kontaktoni 26510-40744

Κush jemi ne

Day Surgery

Stafi mjekësor i klinikës LASERLENS në Janinë ju mirëpret në një klinikë luksoze, por miqësore dhe të përballuesheshme duke ofruar infrastrukturë inovative dhe duke synuar zgjidhje të menjëhershme dhe të besueshme të problemeve.

Qëllimi ynë ishte krijimi i një qendre monderne për të ofruar shërbime diagnostikuese, kirurgjikale dhe terapeutike për çdo problem, pavarësisht kompleksitetit apo vështirësisë së tij.

LASERLENS ofron pajsje dhe makineri moderne, si dhe dhoma operimi dhe ekzaminimi për të mbuluar nevojat individuale të çdo pacienti. Stafi ynë i specializuar i mjekëve dhe infermierëve ofron shërbime të përditshme me cilësi të lartë.

Ata janë në dispozicionin tuaj çdo ditë për çdo informacion që mund t’ju nevojitet.

Shërbimet Terapeutike

TESTE TE FUSHËS PAMORE

Testimi i fushës pamore është një ekzaminim që synon të diagnostikojë problemet dhe anomalitë në pamjen qëndrore dhe/ose periferike…

TOPOGRAFI

Topografia e kornesë është një procedurë joinvazive për ekzaminimin (hartimin) e sipërfaqes së kornesë. Ngjyra e hartës…

ENDOTHELIAL CELL COUNT

Mikroskopia Pasqyruese është një ekzaminim i specializuar, i kryer me ndihmën e një mikroskopi  elektronik, me të cilin…

KERATOMETRI

Keratometria është një procedurë e përdorur për të matur lakueshmërinë e kornesë

TONOMETRIA

Matja e presionit intraokular quhet tonometri. Procedura kryhet duke përdorur instrumenta të posaçëm të quajtur tonometra

OPTICAL COHERENCE TOMOGRAPHY

Optical coherence tomography (OCT) është metoda më e fundit e imazherisë për makulën, nervin optik, kornesnë, diskun optik dhe këndin e dhomës anteriore

Glaukoma

Glaukoma është një gjendje e syrit e fshehtë, e pakthyeshme dhe mund të shkaktojë verbim nëse nuk trajtohet menjëherë. Ajo shkaktohet…

Miopia

Miopia në shumicën e rasteve ndodh për shkak të faktit se sytë janë më të zgjatur sesa forma normale….

Hipermetropia

Hiperopia (Hipermetropia) është një çrregullim refraktiv i syrit që shfaqet kur rrezet e dritës nuk hyjnë në fokusin e syrit…

Keratiti

Keratiti është një inflamacion dhe gërryerje e kornesë i shkaktuar nga faktorët e jashtëm…

Presbiopia

Shumica e specialistëve pajtohen me faktin se presbiopia shkaktohet nga një fortësim i lentes së syrit që zhvillohet…

Blepharitis

Blefariti (inflamacioni i qepallave) është një çrregullim i zakonshëm në të cilin qepallat rrafshohen, shfaqin inflamacion…

Rreth nesh

Njihuni me ekspertët

Day Clinic

Bëni një takim

Rezervoni një takim online dhe na vizitoni në kohën që preferoni

Lajme mjekësore

Gjeni për lajmet tona

Përgjegjësia sociale e korporatës

Në LASERLENS besojmë që të gjithë njerëzit kanë të drejtë për shërbime shëndetësore me cilësi të lartë. Prandaj ne mbështesim grupet e ndjeshme të popullsisë.