Rreth Nesh

Learn more about our specialists

Njihuni Me Specialistet

Stafi mjekësor i klinikës LASERLENS në Janinë ju mirëpret në një klinikë luksoze, por miqësore dhe të përballuesheshme duke ofruar infrastrukturë inovative dhe duke synuar zgjidhje të menjëhershme dhe të besueshme të problemeve.

Qëllimi ynë ishte krijimi i një qendre monderne për të ofruar shërbime diagnostikuese, kirurgjikale dhe terapeutike për çdo problem, pavarësisht kompleksitetit apo vështirësisë së tij.

LASERLENS ofron pajsje dhe makineri moderne, si dhe dhoma operimi dhe ekzaminimi për të mbuluar nevojat individuale të çdo pacienti. Stafi ynë i specializuar i mjekëve dhe infermierëve ofron shërbime të përditshme me cilësi të lartë.

Ata janë në dispozicionin tuaj çdo ditë për çdo informacion që mund t’ju nevojitet.

Crisanti Stangogianni MD

Crisanti Stangogianni MD  ështënjë kirurge e syrit e specializuar në Mikrokirurgjinë e Kataraktit, Transplantimin...

Panagiotis Emm. Matsis

Ο ιατρός Π.Ε.Μάτσης είναι Χειρουργός – Οφθαλμίατρος και ειδικεύεται στη μικροχειρουργική του καταρράκτη, κερατοειδούς,...

Anastasilakis Kwnstantinos

O Κωνσταντίνος Αναστασιλάκης του Δημητρίου γεννήθηκε το 1972. Το 1990 εισάγεται στη Στρατιωτική Σχολή...