Shërbimet e Njësisë së Oftalmologjisë LaserLens

retinal 1

Provimet Speciale

eye drop

Trajtimet

cataract

Procedurat Kirurgjikale

notification 1

Caktoni një takim

retinal 1

Provimet Speciale

eye drop

Trajtimet

cataract 1

Procedurat Kirurgjikale

notification

Caktoni një takim

Provimet Speciale

Tomografia e Koherencës Optike OCT

Sondazhi është më poshtë

Tonometri

Keratometria

Biometría

Refraktometri Plusoptix A 12

Testimi i fushës pamore

Angulimi

Topografia

Ndjeshmëria ndaj kontrastit

Ultratingulli

Τest ΙSHIHARA

Pakimetria e kornesë

Analiza e frontit të valës (amperometria okulare)

Mikroskopia pasqyruese

Angiografia Fluorescein

Johns Test (testi i kalimit të kanalizimeve)

Receta e syzeve për shikim në distancë dhe afër

Trajtimet dhe operacionet kirurgjikale

Trajtimet

 • Botox
 • Termoterapia
 • Loti i Syrit të Thatë
 • LAZER – Kapsulotomi
 • LAZER – Iridotomia
 • LAZER – Retinë
 • Terapia angiogjenike
 • Ciklofotokoagulimi
 • Ciklokriokagulimi

Procedurat Kirurgjikale

 • LASER (Miopia, Hipermetropia, Astigmatizmi, Presbiopia dhe monovizioni me LASER Excimer)
 • Keratokonus (Unaza ndërlidhëse, intralamellare, transplantim korneal me trashësi të pjesshme ose të plotë)
 • Katarakt
 • Glaukoma (trabekulektomia, implantimi i mekanizmave të valvulave artificiale)
 • Vitreous dhe Retinale
 • Makula dhe Retinopatia diabetike
 • Kirurgjia Plastike e Qepallave (Ptoza, blefaroplastika, ektropion, entropion, xanthelasma, etj.)
 • Përplasje
 • Përshëndetje
 • Strabizmi