eye clinic banner 2 1024x682

Njësia Private e Kujdesit Ditor të Oftalmologjisë LaserLens

Njësia e Oftalmologjisë në Spitalin Ditë ka pajisje dhe makineri moderne si dhe dhoma operacioni dhe ekzaminimi që plotësojnë nevojat e pacientit.

Orët e operacionit

E hene e premte

09:00 – 20:00

Ε shtunë – Të dielën

Mbyllur

Njësia Okulistike LaserLens Janinë

Njësia Spitalore Ditore Private IKE

Mjekët e Njësisë Spitalore Private Ditore (LASERLENS) në Janinë ju presin në një ambient luksoz, miqësor dhe të përballueshëm, duke zhvilluar infrastruktura inovative dhe duke synuar gjithmonë trajtimin në kohë dhe të besueshëm të problemeve.

Qëllimi ynë ishte krijimi i një qendre monderne për të ofruar shërbime diagnostikuese, kirurgjikale dhe terapeutike për çdo problem, pavarësisht kompleksitetit apo vështirësisë së tij.

Njësia e Oftalmologjisë në Spitalin Ditë ka pajisje dhe makineri moderne si dhe dhoma operacioni dhe ekzaminimi që plotësojnë nevojat e pacientit. Partnerët e specializuar, mjekë dhe infermierë, ofrojnë shërbime të standardit të lartë në baza ditore.

Mund të na kontaktoni çdo ditë për çdo informacion që ju nevojitet.

gallery 1

Shërbimet e LaserLens

eye examination

Teste te fushës pamore

Një mjet i rëndësishëm që përdoret për të ekzaminuar funksionalitetin e nervit optik dhe për të vlerësuar rrjedhën e glaukomës është testi i fushës vizuale.

eye test

Topografia

Topografia e kornesë është një ekzaminim i veçantë, ku përmes një sërë hartash me ngjyra, okulisti merr të dhëna në lidhje me karakteristikat sasiore dhe cilësore të lakimit të kornesë.

eye examination 1

Mikroskopia pasqyruese

Mikroskopia Pasqyruese është një ekzaminim i specializuar, i kryer me ndihmën e një mikroskopi elektronik, me të cilin okulisti është në gjendje të perceptojë drejtpërdrejt endotelin e syrit dhe të matë numrin e qelizave të tij endoteliale për milimetër katror.

eye

Keratometria

Keratometria përdoret për të matur lakimin e kornesë. Keratometria kontrollon për astigmatizëm të kornesë (një gabim refraktiv i shkaktuar nga anomalitë në formën dhe lakimin e kornesë).

eye scan

Analiza e frontit të valës

Analiza e frontit të valës përdoret për të vlerësuar cilësinë e shikimit në kirurgjinë refraktive, si dhe në procedurat e fakoemulsifikimit.

eye test 1

Tomografia e Koherencës Optike

Tomografia e koherencës optike (OCT) është metoda më e re imazherike e makulës, nervit optik, kornesë, papilës optike dhe këndit të përparmë të syrit. Është një metodë revolucionare e “hartës” së strukturave të përparme dhe të pasme të syrit me detaje që korrespondojnë me një preparat histopatologjik.

Zgjidhja e sëmundjeve

myopia

Miopia

Miopia është një gabim refraktiv i syrit në të cilin rrezet e dritës nuk përqendrohen në retinë, siç është normale, por diku përpara saj.

glaucoma

Glaukoma

Glaukoma është një sëmundje e syve, e fshehtë, e pakthyeshme dhe mund të shkaktojë verbëri nëse nuk trajtohet në kohë. Kjo është për shkak të presionit intraokular të syrit që shkakton shkatërrimin e nervit optik dhe humbjen e shikimit.

hyperopia

Largpamësia

Largpamësia është një gabim refraktiv i syrit, në të cilin rrezet e dritës nuk përqendrohen në retinë, siç është normale, por prapa saj.

red eye

Keratiti

Inflamacioni dhe ulçerimi i kornesë quhet keratiti dhe shkaktohet nga faktorë dhe mikroorganizma të jashtëm ose nga sëmundje sistemike.

hyperopia 1

Presbiopia

Presbiopia është një zhvillim krejtësisht normal i sistemit vizual. Të gjithë njerëzit pas moshës 40 vjeçare e përjetojnë këtë degjenerim. Në presbiopi kemi humbje të elasticitetit të thjerrëzës kristalore dhe rritje të përmasave të saj.

eyelid

Blefariti

Inflamacioni i qepallave, ose blefariti, është një çrregullim i zakonshëm në të cilin qepallat bëhen të kuqe, të përflakur dhe kanë një grumbullim të sekrecioneve të forta (chickulas) rreth skajeve të tyre.